Wie is Thomas Vugs?

Hi, ik ben Thomas!

En ik heb al jarenlang een grote passie voor fotografie. Hierbij ben ik breed georiënteerd. Of het nu gaat om het vastleggen van momenten, personen of producten, ik put energie uit het neerzetten van het perfecte plaatje. Fotograferen is voor mij constant in beweging zijn. Observeren, spelen met licht en techniek en een originele compositie vinden. Mijn kracht hierin is om alles samen te laten komen in één foto.

In mijn werk als freelance fotograaf gevestigd in Boxtel, maak ik bewuste keuzes. Ik heb bijvoorbeeld geen eigen studio, omdat ik het liefste buiten of op de gewenste locatie werk. Alleen zo komen personen en onderwerpen goed tot hun recht. Kiest u toch liever voor een studio? Dan is er altijd de mogelijkheid om een volwaardige, pop-up studio te creëren.

Opdrachtgevers kiezen mij vanwege mijn perfectionisme, enthousiasme, openheid en spontaniteit. Mijn foto’s zijn fris, origineel en geven een waardevolle weergave van een moment. Hierbij vind ik het belangrijk om mijn opdrachtgevers goed te leren kennen. Een foto of reportage is immers pas goed als jij er tevreden mee bent. Daarom besteed ik veel tijd aan de voorbereiding van een fotosessie. Wat is de reden van de foto? Wat is de voorkeur: statisch, romantisch of actief?

Geïnteresseerd? Laten we dan kennismaken, een afspraak is zo gemaakt!

“Fotograferen is voor mij constant in beweging zijn. Observeren, spelen met licht en techniek en een originele compositie vinden. Mijn kracht hierin is om alles samen te laten komen in één foto.”

– Thomas Vugs –

Note: Carousel will only load on frontend.