Wat klanten zeggen

- Ad van de Sande -

10 oktober 2020

Thomas Vugs, was een zeer goede fotoshop. Echt een aanrader, zo leuk hoe hij omging met de kleintjes die erbij waren TOPPER die Thomas.

- Marieke -

17 juli 2020

Thomas maakt professionele foto’s. Ook maakt hij er een feestje van tijdens de shoot!! Hij is snel klaar met het bewerken van de foto’s wat heel fijn is zodat je snel je eindresultaat kan zien. Ik zou Thomas zeker iedereen aanbevelen!!✨👍🏼

- Stichting Techniekpromotie -

20 februari 2020

Thomas maakt al jaren foto’s tijdens onze evenementen. We zijn ontzettend blij met de manier waarop hij het gevoel van de deelnemers en het evenement zelf weet vast te leggen… Alsof je er zelf bij bent geweest en er de volgende keer zeker weer bij wilt zijn. De spanning, de vrolijkheid en het enthousiasme spatten van de foto’s af. Hij weet elke keer weer de sfeer te pakken. We werken altijd graag met hem samen, hij heeft aan een half woord genoeg en weet wat we bedoelen als we onze wensen uitspreken.

Marie-José, Stichting Techniekpromotie

- Maarten & Cheryl -

02 januari 2020

Thomas & Sander zijn fantastische fotografen! Ze weten wat ze doen en de kwaliteit van de foto’s is erg bijzonder. Het contact voor, tijdens en na de bruiloft was ook top. Mochten we ooit weer fotografen nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn!

- Corrie van Kroonenburg -

12 oktober 2019

We hebben bij Thomas Vugs Photography een hele leuke en gezellige familie fotoshoot gehad! Iedereen was super tevreden over de foto’s die Thomas had gemaakt!

- Ellen Ploeger -

9 september 2019

Thomas was onze fotograaf voor een groot feest. Prachtige foto’s, zowel spontaan als opgesteld. Een hele gezellige en prettige sfeer tijdens het foto’s maken zorgde voor een fijne ervaring met een geweldig resultaat! Zeker aan te raden!

- Anne van Dulmen -

9 juli 2019

Thomas heeft als extra fotograaf gefungeerd bij onze bruiloft. Hij neemt zijn taak zeer serieus en weet op een ongedwongen en spontane manier alle gasten leuk op een foto te krijgen. Hij gebruikt hier voor professioneel materiaal. Thomas is flexibel en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!

- Oskar Kubiki -

O.K. Personal Training, 9 juli 2019

Thomas is een top fotograaf, professionele fotograaf die mij heeft geholpen aan professionele foto’s voor mijn website en mijn social media. De shoots zijn heel mooi nooit mooier foto’s gezien. Een van de beste en gezelligste fotograaf die ik ooit heb gehad. Dikke 5 verdient 💪

- William Ceelen -

19 januari 2019

Thomas is een fotograaf met passie. Hij creëert tijdens de opnames een ontspannen sfeer. De foto’s zijn prachtig. Dank je wel Thomas

- Lennart de Graaf -

18 januari 2019

Thomas heeft voor ons een op maat basiscursus fotografie georganiseerd. De perfecte manier om een vliegende start te maken als je wilt beginnen met fotografie op een niveautje hoger!

- Bert & Trish -

28 december 2018

Thomas was onze fotograaf op 7 september 2018. Het was prettig dat we hem al kenden en de foto’s waren erg spontaan. Wij zijn zeer tevreden en trots op het album die hij naar onze wensen heeft gemaakt. Als je Thomas als fotograaf op je bruiloft hebt, hoef je zeker geen film er meer bij te doen. Zijn album vertelt ons verhaal elke keer weer opnieuw. Dankjewel Thomas!

- Eveline Druncks -

Mindset- en marketingcoach, 17 oktober 2018

Thomas is een gezellige, enthousiaste en professionele fotograaf die mij meerdere keren heeft geholpen aan professionele foto’s voor mijn personal brand. Tijdens een shoot weet hij me steeds om mijn gemak te stellen. Hij heeft oog voor detail en weet steeds het perfecte plaatje te schieten. De shoots zijn heel gezellig. Daarnaast weet Thomas als het om houding en techniek aan komt precies wat hij doet. Met heldere aanwijzingen krijgt hij me steeds prachtig (en zelfverzekerd!) op de foto.

- Tess van Bolhuis -

Eigenaar van Let's get real, 15 oktober 2018

In 2018 heb ik een zeer prettige fotoshoot gehad met Thomas. Niet alleen zijn er prachtige foto’s uitgekomen, ook dacht hij actief mee en stelde hij mij tijdens de shoot op gemak. Een van de beste en gezelligste fotoshoots die ik heb gehad!

- Roland van de Laarschot -

Eigenaar bij Versspecialist van de Laarschot, 27 mei 2018

Geweldig goede fotograaf met oog voor detail en niet makkelijk tevreden. Maakt van een simpel broodje een lust voor het oog op de gevoelige plaat! Doet niet teveel aan hocus pocus maar gaat no nonsens te werk. Is bezig met z’n vak.

- Harm Wijngaard -

27 januari 2018

Thomas heeft ons bezocht op onze eerste editie van de Educational Design Expedition op Sectie-C te Eindhoven. Hier heeft Thomas echt waanzinnig goede foto’s gemaakt.

Thomas hartstikke bedankt voor de mooie foto’s!

- Team Rembrandts -

13 October 2017

In 2015 Thomas joined our robotics team. He took the responsibility to capture all the amazing memories. Not only brought he his engineering skills to our team, but also his skills as a photographer. Since he joined the team he evolved not only in his engineering skills. But especially his skills as a photographer. As Team Rembrandts, we are honored that he captures our great memories of all kind of different events. We hope that we are able to enjoy his photos of FIRST events for many years to come.

- Niels van der Heijden -

15 juli 2017

Thomas heeft al verschillende keren mooie momenten van mij gefotografeerd. Naast de geweldige foto’s die hij maakt is het ook een heel spontaan persoon wie mee denkt voor het beste resultaat. Als Thomas komt weet je van te voren al zeker dat je mooie momenten ook perfect worden vast gelegd!

- Ella van Genderen -

15 juli 2017

Mede door familie en vrienden is onze 25 jarige bruiloft een onvergetelijke dag geworden. Met dank aan super band de Nino’s, DJ Andre van Ballegooijen en natuurlijk onze super Thomas Vugs Photography uit Nederhemert!

- Mariann Johnsen -

Project Manager FLLOEC 2017, FIRST Scandinavia, June 13, 2017

We had the pleasure of having Thomas Vugs as a photographer at our FIRST LEGO League open European Championship in Århus. FIRST® LEGO® League Open European Championship 2017 was organised by FIRST Scandinavia in cooperation with The City of Aarhus, Aarhus University, Aarhus School of Marine and Technical Engineering and it-forum. 119 teams with 1200 eager participants representing 50 countries from 5 continents, participated on a three days’ event.

The FIRST LEGO League event is a knowledge competition where youths practice imaginative thinking and teamwork. FIRST LEGO League teams research a real-world problem and are challenged to develop a solution. They present their product and project to judges. They also must design, build, program a robot using LEGO MINDSTORMS® technology, then compete on a table-top playing field. In Århus there also were indoor and outdoor activities for the teams in addition to the traditional tournament.

Documenting this big event was demanding and Thomas Vugs really impressed us with his presence being everywhere and to capture the real-life moments. His knowledge of photography and his equipment enabled him to quickly adjust to whatever scenery. He interacted with the participants and his positive energy allowed him to capture moments that tell the exciting story of our whole event. We are happy to recommend Thomas as a Photographer for all events in the world 🙂

- Charlotte Slenters -

SOS-staronstage, 2 juni 2017

Gisteren tijdens de door ons, Young Mind Events, georganiseerde talentenjacht Star On Stage in De Poorterij onwijs toffe foto’s geschoten van alle talenten en bezoekers. Daarnaast een goede sfeer gecreëerd bij iedereen die een foto wilde. Dus niet alleen professioneel, maar ook gezellig!

- Rainier & Julia -

2 november 2016

Hoi Thomas,

Wij, mijn ouders, en Julia haar ouders hadden nog nooit zo’n mooi trouwalbum gezien! Echt de complimenten.

Groetjes, Julia en Rainier

- Miranda van den Nieuwenhof van Erp -

15 november 2015

Mijn geweldige paard op een geweldig mooie foto. Ben er héél blij mee! Dank je Thomas voor de mooie reportage!

- Desiree Ceelen -

6 oktober 2016

Hele leuke fotoshoot gehad van Thomas Vugs, dank je wel!!

- Team Rembrandts fotoboek‎ seizoen 2015 -

– Marieke van den Hurk-Lunenburg‎ –

Het fotoboek van Thomas Vugs: wat een fantastische herinnering aan het bijzondere seizoen 2015 van Team Rembrandts! Een groot compliment aan de maker van deze geweldige reportage!

 Team Rembrandts‎ –

AMEN! Thanks Thomas Vugs Photography for the amazing photo book from the 2015 season!

– Niels van der Heijden –

Ja dat kan deze man wel! Al verschillende keren er doorheen gebladerd maar blijf het herbeleven! Super!

– Familie van Wanrooij‎ –

Klopt helemaal Marieke. Als je die foto’s ziet wordt je jaloers dat je er zelf niet bij was. Ziet er super gaaf uit. En wat een werk. Bedankt Thomas!

– Ron Visser –

Wat een waanzinnig werk Thomas Vugs! Petje af!!